elk verhaal begint

met een goed

gesprek

Hi, ik ben Barbel, freelance tekstschrijver en communicatieadviseur.

Ik schrijf voor ondernemers, overheid en organisaties in onderwijs en onderzoek. Vooral webteksten, interviews en content voor nieuwsbrieven. Ik schrijf teksten die mensen bijpraten, raken én in beweging brengen. Verhalen die lezen als een fijn gesprek en tegelijk bijdragen aan jouw doel. Ik hou niet van blabla en supercommercieel, wel van duidelijke taal.

Benieuwd of we bij elkaar passen? Elk verhaal begint met een goed gesprek. Laten we even bellen voor een eerste kennismaking 06 55 92 52 82. Of stuur me een mail op barbel@burobarbel.nl.

Webteksten

Je website is het gezicht van je merk en moet je bezoeker omver blazen.
Welke tekst heb je daarvoor nodig en hoe vertel je jouw verhaal onderscheidend? Samen ontwikkelen we een webstrategie en ik schrijf teksten die van je bezoeker een klant maken.

Interviews

Je wilt je stakeholders informeren en betrekken bij het project.
Wie gaat de directeur, wethouder of ondernemer interviewen? Ik kies een verrassende insteek voor het verhaal en schrijf de interviews voor jouw magazine, website of nieuwsbrief.

Nieuwsberichten

Je wilt vaker onder de aandacht komen, ook in de pers. 
Welke boodschap en oproep tot actie zet je centraal? Ik maak een contentkalender en schrijf jouw nieuwsbrieven, persberichten of blogs.

Staat de tekst die jij nodig hebt er niet bij?

tekst met

strategie

Goede tekst begint bij een duidelijke strategie. Ik ontwikkelde een werkwijze die zorgt voor tekst die raakt en aanzet tot actie. Weten hoe ik dat aanpak?

“Ik had al drie jaar een droom voor mijn eigen online-programma. Om het deze keer te doen slagen had ik besloten daarvoor externe expertise in te huren. Ik ben super blij met het eindresultaat, ik krijg alleen maar complimenten, niet alleen over de inhoud maar ook over de lay-out, de bijbehorende teksten alsook over de gebruikersvriendelijkheid.”

Marjon Tjepkema

Loopbaan- en vitaliteitscoach, kraakjevitaliteitscode.nl