Webteksten Kapsalon Haar&Kunst
In de knusse salon van kapsalon Haar&Kunst in Enschede is het altijd gezellig druk. Bijzonder aan deze salon zijn de vele kunstwerken aan de muur. Hoe verpak je deze unieke sfeer en de persoonlijke aandacht in webteksten?

opdracht:

Tekst voor website

Kapsalon Haar&Kunst vernieuwde haar website en vroeg mij de webteksten te schrijven. Na een uitgebreid interview in de kapsalon in hartje Enschede schreef ik teksten die aansluiten bij de sfeer van de salon. En de kracht van deze kapperszaak onderstrepen.  

Eigenaar Annemat Rhee vertelt over haar ervaring:

”’De website van onze Kapsalon Haar&Kunst wilde ik in een nieuw jasje steken. Het visuele materiaal had ik al geregeld, maar ik wilde ook graag dat de teksten goed aansloten bij onze visie, werkwijze en sfeer in de kapsalon. Ik vond Barbel op het internet en heb haar gebeld. Het was een prettig gesprek en ze kwam vervolgens langs in de zaak om de zaak te bekijken en om in een gesprek met ons te achterhalen wie wij zijn en waar wij voor staan. Doordat ze de juiste vragen stelt en goed meedenkt met de opbouw van de site hebben wij nu een website die precies uitstraalt wie wij zijn en waar wij voor staan. Mocht je een tekstschrijver zoeken dan is Barbel zeker een aanrader. Ze is goed in haar communicatie, denkt mee en ze schrijft op een leuke, vlotte manier.’

Bekijk de website van kapsalon Haar&Kunstt in Enschede

 

“Barbel stelt de juiste vragen”

Annemat Rhee, eigenaar kapsalon