Website Jose Boekema
José Boekema ontwierp een nieuwe website voor haar illustratieve werk. Ze schakelde mij in voor de teksten. Het resultaat? Een website die in beeld en woord de boodschap van José onderstreept en aanzet tot actie.

opdracht:

Website 
José Boekema

“Beelden vertellen een verhaal en laten zien wie je bent. Zo draagt illustratief ontwerp bij aan de boodschap die je als bedrijf wilt verspreiden”, vertelt illustratief ontwerper José Boekema op haar website.

Duidelijke strategie

José had een helder beeld van haar nieuwe website. Naast een prominente rol voor haar portfolio, wilde ze vooral haar doelgroep op een toegankelijke en enthousiaste manier aanspreken en aanzetten tot actie. Samen bepaalden we de inhoud van de pagina’s en de bijbehorende actie per pagina. Ik schreef de teksten voor de hoofdpagina’s en verwerkte daarin de zoekwoorden die José aanleverde.

Met gratis weggever

José biedt bezoekers van haar site gratis illustratieve ideeën voor hun eigen bedrijf. Ideeën en tips waarmee ze hun marketing kunnen verbeteren en onder de aandacht komen van (potentiële) klanten. José had het idee voor deze weggever al een tijdje. Ik dacht mee over de invulling en schreef de tekst. José verzorgde vervolgens de vormgeving. Zo maakten we een weggever met waarde.

Benieuwd naar het werk van José of wil je zelf illustraties inzetten om jouw marketing een boost te geven? Sinds januari 2020 werkt José Boekema onder de nieuwe naam Ferrule, ontwerpbureau voor merkstrategie en visuele identiteit. 

“Tekst voor je website uitbesteden?”

Vertel me je ideeën,
dan schrijf ik je verhaal.