Novel-T: succesverhalen
Uit Twente komen baanbrekende, hightech innovaties. Novel-T helpt deze innovaties naar de markt te brengen en tot een succes te maken. De succesverhalen delen ze op de website. Zo stimuleren ze studenten, onderzoekers en ondernemers te blijven vernieuwen. Welke innovatie is jouw favoriet?

opdracht:

Succesverhalen en cases voor Novel-T

Al meer dan tien jaar stimuleert Novel-T innovatie en ondernemerschap in Twente. Samen met Universiteit Twente, Hogeschool Saxion en de regionale overheid ondersteunen ze onderzoekers, studenten en ondernemers bij het naar de markt brengen van hightech innovaties. 

Ik schrijf succesverhalen die inspireren en uitnodigen om bij Novel-T binnen te stappen. Het is telkens weer een feest om de gedreven studenten, starters en ondernemers te spreken. Van naaldloos injecteren, Augmented reality via je brievenbus tot gezichtsherkenning en een innovatieve biocoating voor contactlenzen. Verhalen over ondernemende vernieuwers in Twente.

Interviews Novel-T

Aryzon: augmented reality via je brievenbus

Ze wonnen de UT Challenge, haalden meer dan 109.000 euro binnen via crowdfunding en leverden 2.800 augmented reality brillen in 61 landen. In de beginmaanden van Aryzon staken de vijf UT-studenten Maarten Slaa, Niels Ruiter, Leon Schipper, Kay Hoogsteder en Alex Ceha al hun tijd in hun startup. Met succes!

“Het doel van Aryzon is om augmented reality bereikbaar te maken voor iedereen. AR via je brievenbus. Betaalbaar, eenvoudig in gebruik en met een schat aan mogelijkheden”, vertelt Leon.

Lees het hele verhaal van Aryzon op de website van Novel-T

Een greep uit andere artikelen voor Novel-T

 

Ook je succesverhalen delen?