Kennispark Twente: inspirerende verhalen
Innovatiecampus Kennispark Twente bouwt volop aan haar dromen: een bruisende, internationale campus die talent, bedrijven en investeerders naar Twente trekt. Ik werk mee aan de communicatie en schrijf verhalen van gedreven ondernemers, onderzoekers en studenten uit het gebied.

opdracht:

Kennispark Twente: webtekst en nieuwsbrieven

Kennispark Twente in Enschede is één van de acht belangrijke innovatiecampussen in Nederland. Met Universiteit Twente, 430 innovatieve bedrijven, baanbrekend onderzoek en bijzonder veel faciliteiten in één gebied.

Een campus met veel kansen en uitdagingen. Hoe behoud je talent van de Universiteit Twente voor de regio? Hoe trek je investeerders aan? En hoe zorg je dat meer innovatieve bedrijven zich vestigen op Kennispark? Een mooie opgave om met effectieve communicatie aan bij te dragen.

In opdracht van het communicatiebureau van Kennispark Twente schrijf ik verhalen voor de website en de nieuwsbrieven. Ik doe verslag van events, interview ondernemers en schrijf bijvoorbeeld persberichten. Dat doe ik samen met Marieke en Sander van het communicatiebureau, Open Up communicatie.

Neem een kijkje bij op Kennispark.nl

 

Interviews voor Kennispark Twente

Werken aan de droom van Kennispark 2030

“Duidelijke kaders voor gebiedsontwikkeling, ondernemers en studenten samenbrengen en het bruisende gevoel van de UT-campus naar de overkant van de Hengelosestraat brengen.” De plannen van kwartiermaker Anne-Wil Lucas gaan snel meer reuring brengen op Kennispark. Als iedereen mee doet tenminste!

Lees het interview op Kennispark.nl

 

Nieuw Technology Center maakt fotonica klaar voor massaproductie

In januari start het Photonics Integration Technology Center Twente op de innovatiecampus Kennispark. Dit nieuwe centrum, ook wel PITC Twente, is onderdeel van de strategie om de Nederlandse toppositie in fotonica te verstevigen. “Een mooie aanwinst voor het fotonicacluster in Twente”, aldus kwartiermaker Pieter Telleman. Wat zijn de voordelen van dit nieuwe centrum voor Kennispark?

Lees het interview op Kennispark.nl

 

Een greep uit andere artikelen voor Kennispark

‘Kennispark vraagt commitment van ondernemers en eigenaren’

Ondernemersvereniging Kennispark steunt plannen gebiedsorganisatie

Nieuw in de community: Flawless Workflow

Grootste vestiging Vindsubsidies komt naar Kennispark

Wereldspeler ROSEN Group start nieuwe vestiging van onderzoekscentrum op Kennispark

‘Bedrijvenpark moet integraal onderdeel worden van hele campus’

Anne-Wil Lucas benoemd tot Kwartiermaker Kennispark Twente

Begin 2019 start studieschuldvrij studeren voor IT-talent in Twente

“Ook inspirerende verhalen delen?”

Vertel mij je verhaal en samen ontwikkelen we een strategie