Over Barbel

Over Barbel

Burobarbel is, je raadt het al, het bureau van Barbel. Tekstschrijver met een liefde voor communicatie. En communicatieadviseur die graag schrijft.

Ik geloof dat een

goede tekst

zoals een

gesprek is

Ik geloof dat een

goede tekst

zoals een

gesprek is

Betrokken, persoonlijk en geschreven in spreektaal; met woorden die raken en zorgen voor actie. Met de stem die bij jou en je merk past en waarin je doelgroep zich herkent. Op je website, in magazines en ook in een aanbesteding of vacature.

Verbinden en overtuigen, daar draait het om

Ik hou niet van mooie praatjes en vermijd clichés, maar schrijf teksten die een eerlijk beeld geven van je organisatie en jouw waarde. Zodat je bouwt aan relaties en je doel bereikt. Of dat nou het delen van je kennis is of het aantrekken van nieuwe klanten.

Wat ik weet over tekstschrijven?

Ik ben geen romanschrijver, heb geen gedichten op mijn naam en droomde als tiener niet van een schijfcarrière.

Wel was ik altijd supernieuwsgierig

En voortdurend aan het leren. En nog steeds. Tuurlijk volgde ik opleidingen en cursussen, dat spreekt voor zich. Maar eigenlijk vind ik het belangrijker dat ik tekstschrijven combineer met strategische communicatie. Want met die combinatie behaal je resultaten. Weten wat voor opleidingen ik deed en waar ik als communicatieadviseur werkte? Check even mijn LinkedIn-pagina.

Doorvragen en tot de kern komen

Als je liever geen moeilijke vragen krijgt en denkt “schrijf gewoon wat over onderwerp X”, dan moet je niet bij mij zijn. Ik zoek naar onderscheidende voordelen en wil alles weten over jouw klant. Zodat we aansluiten bij wat jouw klant echt bezighoudt.

Een Haagse in Twente

Ik werk als tekstschrijver in Enschede. En schrijf veel voor ondernemers en organisaties in de regio Twente. Maar mijn klanten vind je ook in Rotterdam, Den Haag en bijvoorbeeld Drachten. Vanuit Enschede voor heel Nederland dus. Dat kan prima als Haagse in Twente.
Hoe ik hier terechtkwam? Dat verhaal vertel ik je graag een keer.

en nu jouw

verhaal

Je wilt de wereld veroveren met je uitvinding, je draagt met je project bij aan een duurzame maatschappij, je gunt iedereen werkplezier. Je staat achter je product en wil daarover eerlijk vertellen. Je bent ondernemer of werkt met ondernemers. Je hebt een duidelijk doel en wil je stem laten horen. Maar zelf mis je de tijd of de vaardigheid om de tekst voor de deadline op te leveren. Of je hebt er gewoon geen zin in. Omdat het je te veel energie kost of je niet weet waar je moet beginnen. Geen probleem.

Vertel me jouw verhaal

Dan vertel ik je over mijn aanpak. En daarna zorg ik dat die tekst klaar is. Voor de deadline*.

*) ik heb een volle agenda, dus plan op tijd je project in. Weten of ik nog beschikbaar ben? Stuur me een mail op barbel@burobarbel.nl.

laten we

afspreken

Goed plan! Kopje koffie in Enschede of gewoon even bellen? 06 55 92 52 82