verhalen van klanten

verhalen van klanten

De een noemt het ervaringen, de ander testimonials of ‘wat opdrachtgevers zeggen’. Ik noem het verhalen van klanten.

Over de opdracht, het resultaat en onze samenwerking. Korte verhalen die mij herinneren aan mooie projecten (en waarvan ik een grote glimlach krijg :-).

Staat jouw verhaal hier binnenkort ook?

Marion Tjepkema
Loopbaan- en vitaliteitscoach, kraakjevitaliteitscode.nl

“Ik krijg alleen maar complimenten”

Ik had al drie jaar een droom voor mijn eigen online-programma ‘Kraak je vitaliteitscode’. Om het deze keer te doen slagen had ik besloten daarvoor externe expertise in te huren. Ik ben super blij met het eindresultaat, ik krijg alleen maar complimenten, niet alleen over de inhoud maar ook over de lay-out, de bijbehorende teksten alsook over de gebruikersvriendelijkheid.

“Barbel zoekt echt het geluid van de ondernemer”

Ik ben erg tevreden met de teksten die Barbel voor mijn nieuwe website schreef. Ze passen bij me als persoon en ondernemer. Die combinatie vind ik sterk. 
Ik vond de intake met strategiesessie erg goed. En het document waarin uitgangspunten en tone of voice stonden, hielp mijn gedachten verder te stroomlijnen in het proces om een nieuwe website te creëren. Ik heb de samenwerking als erg prettig ervaren. Ook nadat de website al een tijdje draaide, kreeg ik nog feedback om de site verder te finetunen. Barbel zoekt echt het geluid van de ondernemer en laat dat terugkomen in de teksten.

William Meister
ondernemerscoach en drakendoder, williammeister.nl

Heidi van den Bos
Marketing, communicatie & events, Novel-T

“Sterke doelgroepgerichte teksten”

“Vanuit Novel-T delen we regelmatig succesverhalen over innovatieve ondernemers, geschreven door Barbel. Het doel hiervan is om (andere) onderzoekers, studenten, ondernemers en startups te inspireren en motiveren voor innovatie en groei. Hoewel veel van deze innovaties en nieuwe technologieën complex zijn, weet Barbel deze te vertalen naar een sterk en begrijpelijk succesverhaal voor de lezer. Ze denkt mee in het totaalplaatje, zoals onder andere het doel en de doelgroep voor het verhaal, de boodschap en de vertaling naar de kanalen waarop het gepubliceerd wordt. Dit zorgt altijd weer voor een prettige samenwerking. Naast de succesverhalen vragen we haar weleens mee te denken in verslagen voor de organisatie, terugblikken voor events, websiteteksten en het reviseren van bestaande teksten. Hierin is ze flexibel, kritisch en accuraat. Het resultaat? Sterke doelgroepgerichte teksten, mooie verhalen voor op onze verschillende kanalen en enthousiaste ondernemers. Ik kan haar zeker aanbevelen!”

“Barbel stelt de juiste vragen”

 De website van onze Kapsalon Haar&Kunst wilde ik in een nieuw jasje steken. Het visuele materiaal had ik al geregeld, maar ik wilde ook graag dat de teksten goed aansloten bij onze visie, werkwijze en sfeer in de kapsalon. Ik vond Barbel op het internet en heb haar gebeld. Het was een prettig gesprek en ze kwam vervolgens langs in de zaak om de zaak te bekijken en om in een gesprek met ons te achterhalen wie wij zijn en waar wij voor staan. Doordat ze de juiste vragen stelt en goed meedenkt met de opbouw van de site hebben wij nu een website die precies uitstraalt wie wij zijn en waar wij voor staan. Mocht je een tekstschrijver zoeken dan is Barbel zeker een aanrader. Ze is goed in haar communicatie, denkt mee en ze schrijft op een leuke, vlotte manier.

Annemat Rhee
eigenaar, Kapsalon Haar&Kunst

Jolande Boehm
Officemanager Mondhygiënepraktijk Kroep

“Een frisse, vlotte, gemakkelijk te lezen tekst”

We wilden de website van Mondhygiënepraktijk Kroep vernieuwen. De teksten moesten vlotter en gebruiksvriendelijker worden. Ook moesten de teksten aansluiten bij onze aanpak: professioneel, informeel, persoonlijk, effectief en tegelijk gezellig. Dat is toch best lastig bij medische onderwerpen.

Voor deze teksten benaderden we Barbel. Ze kwam op bezoek bij onze praktijk. Fijn, dit persoonlijke contact. Dat werkt veel gemakkelijker.

In een intakegesprek stelde zij concrete vragen en gaf ook advies; dat hebben wij als zeer prettig ervaren! Barbel werkt zeer gestructureerd. Je weet waar je aan toe bent. We zijn erg blij met het eindresultaat: een frisse, vlotte, gemakkelijk te lezen tekst.